Skip to content


Buza kollega

Mire ez a nyugat-európai optimizmus és lelkesedés Buza kollega? Bezzeg a Csizmadia kollega még tudott bánni a hallgatókkal! A Star Wars-os póló ellenére a régi iskola híve volt! Ezért ezt el is nézhetjük neki.

Szolnokkal példálózunk?! Szidjuk a MÁV-ot is?! Na, majd felszedetjük a síneket Szolnok meg Budapest között a kulákokkal, ezt garantálom! Dezső, intézkedjen! Elveszik a helyet a jó magyar agráripari termékektől, ugye Buza? He-he. A moszkvai gyors meg legfeljebb kerül Szeged vagy Pozsony fele. A parasztoknak amúgy sincs keresnivalójuk a fővárosban, legfeljebb ha hozzák a háromnegyedet. Majd gyalog járnak, mint az állatok. Szekérre persze nem ülhetnek, mert kell a hely a háromnegyednek.

Mi?! Basztatjuk a tabletes kollegát? Na, látom érti miről van szó. Majd belejön, mint kiskutya az ugatásba.

A bejegyzés trackback címe:

https://firenzedosszie.blog.hu/api/trackback/id/tr14846513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Firenze-dosszié

Az embernek igénye van arra, hogy értelmezni tudja az eseményeket. Az értelmezésnek sok módja van. Egyik a Dosszié.


süti beállítások módosítása