Skip to content


malloc

Esik. Most nem lángolok, tán emiatt, tán másér. Most inkább mállok. Mintha számítana bármit is.

Korunk vadászai és gyűjtögetői életét szinte egyáltalán nem befolyásolja a csapadék. Hisz ezért építettek házat, ácsoltak tetőt az üres térre. Bauhaus te kurva! (Szeretlek.)

Nem csak a házaknál esik, esik a gyáraknál is, az egyetemeknél is. Az ezekben az épületekben lévő elhivatott és kevésbé elhivatott, elcseszett és kevésbé elcseszett egzisztenciák rendíthetetlenül folytatják munkájukat, illetve tanulnak. Folyamatosan oldják meg a különböző egyenleteket, a gyárakban tudat alatt, az egyetemen tudatosan. Mit meg nem tesz ez a faj azért, hogy minél kisebb mértékben nőjön az entrópia. De nem mindenki tesz így. Én például írok, mintha nem lenne mindegy az entrópiának. Vajon miért pont én írok? Mennyi lehet a valószínűsége annak, hogy ebben a 30 fős mintában van egy elcseszett darab? Gondolom ezt is ki lehet számolni binomiális eloszlással, vagy más eloszlással. Ha írás helyett figyelnék, tudnám.

A bejegyzés trackback címe:

https://firenzedosszie.blog.hu/api/trackback/id/tr124830663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Firenze-dosszié

Az embernek igénye van arra, hogy értelmezni tudja az eseményeket. Az értelmezésnek sok módja van. Egyik a Dosszié.


süti beállítások módosítása